Alle artikels

Nieuwe website door ontwerpstudio Reuring

Elk jaar wordt een nieuwe website ontwikkeld. Hoewel we altijd complimenten kregen over het ontwerp waren wij er nooit echt tevreden mee. Dit jaar is het anders. Ontwerpstudio Reuring heeft een nieuwe website ontwikkeld waar we erg tevreden mee zijn!

Het vinden van een goede webdesigner is net zo lastig als het vinden van een goede grafisch vormgever. Het probleem zit niet in de skills van de webdesigner. Onze webdevelopers waren stuk voor stuk goed in hun vak. Ze wisten gewoon niet de huisstijl en visie van Studied over te brengen. Je moet dus een webdeveloper vinden die de huisstijl en visie van je onderneming begrijpt; die zoektocht kost veel tijd en veel geld.

Het lijkt erop dat we een goede webdesigner hebben gevonden. In maart 2021 begon ontwerpstudio Reuring met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website voor Studied. In zowel de ontwerp - als de ontwikkelfase hadden we regelmatig meetings over het gebruik van de huisstijl en de implementatie van stijlelementen. We zijn erg tevreden over deze werkwijze, want hierdoor hebben we een ontwerp dat bij ons past. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor de toekomst, want het ontwerp heeft nog genoeg potentieel. Zoals het er nu uitziet, werken we dan weer met ontwerpstudio Reuring!