Alle artikels

Een professionele, jonge look and feel!

Vanaf het begin is er veel aandacht besteed aan de huisstijl. Het kon echter altijd beter. Om die reden hebben we onze huisstijl aangepast. Maak kennis met de nieuwe professionele, jonge look and feel!

Het logo is veranderd. Dat kon niet anders, want het had niet de gewenste jonge, professionele look and feel. De grafische vormgever werd om suggesties gevraagd. Met succes, want er kwam al snel met een voorstel dat aan de wensen voldeed. Het nieuwe logo heeft een ander font. Dat klinkt niet schokkend, maar het maakt een groot verschil. Deze simpele wijziging geeft het logo een jonge, professionele look and feel!

Boven het oude logo, onder het nieuwe logo.

De sweaters en shirts hebben een nieuw design. De wijziging van het logo moest immers overal worden doorgevoerd. Het logo staat nu op het midden van de borstkast. Lekker hip! Ook de rugzijde is veranderd. Voorheen stond er een gele punt op de rug. Deze was zo groot dat je niet meer kon zien dat het een gele punt was. Dat moest anders! Daarom is de gele punt vervangen met onze tagline ‘Zet een punt achter je onvoldoendes’.

Onze tagline vervangt de gele punt op de rugzijde.

Er zijn nog veel meer elementen in onze huisstijl veranderd. Denk aan onze tasjes, boeken en pennen. Het updaten van deze items was gelukkig minder ingrijpend; hier is slechts het nieuwe logo op losgelaten. Zo starten we het schooljaar met een jonge, professionele look and feel!